Werkwijze

Wij maken een fotoreportage van de locatie, de voorbereidingen, de promotieceremonie, de receptie en eventueel ook van diner en feest. Alle bijzondere momenten worden vastgelegd. Daar waar mogelijk ook die achter de schermen, zoals het plaatsen van de ondertekende bul in de "rode koker" of de laatste minuten in het "zweetkamertje".

 

Zo spoedig mogelijk na de dag van de promotie staan de foto's online. De reportage is te bekijken via onze klantenlogin, waar u met een persoonlijk wachtwoord toegang heeft tot uw eigen foto's. Deze toegang kunt u uiteraard delen met collega's, familie en vrienden.

 

U krijgt alle foto’s in hoogwaardige kwaliteit. Hiermee kunt u desgewenst zelf foto's laten afdrukken. Standaard stellen we de foto's beschikbaar via WeTransfer, maar u kunt ook een dvd of usb-stick bestellen met de digitale fotobestanden.

 

Als extra service kunnen we bovendien een fotoboek maken. We selecteren dan de beste foto's – uiteraard in goed overleg, bewerken ze indien nodig, maken een sfeervolle lay-out en zo heeft u binnen een paar weken een fraai boek in handen. Voorbeelden vindt u hier

 

Tarieven Promotieceremonies

Fotoreportage Ceremonie € 245,-  (+/- 2 uur) 
Fotoreportage Ceremonie + Receptie € 395,-  (+/- 4 uur)
Fotoreportage Ceremonie + Receptie + Diner € 595,-  (+/- 6 uur)
Fotoreportage Ceremonie + Receptie + Diner + Feest    € 795,-  (+/- 8 uur)
   
Dvd/usb-stick met digitale fotobestanden € 25,-
Fotoboek (24 pag., +/- 75 foto's) € 275,-

Alle prijzen zijn inclusief BTW, exclusief eventuele reis- en verzendkosten.

Voor fotoreportages van bruiloften maken we graag een prijsopgave op maat.